Leergang Authentiek Leiderschap

breng je innerlijke kracht tot wasdom met de leergang authentiek leiderschap

EEN INTENSIEVE ONLINE LEIDERSCHAPSOPLEIDING GEGEVEN DOOR GUIDO DE VALK

“Authentieke leiders voelen zich vrij om op hun eigen wijze de juiste dingen te doen. Ze hebben geen macht nodig, maar vertrouwen op hun innerlijke kracht en wijsheid om vanuit verbinding en co-creatie succesvol leiding te geven. Hun leiderschap handelt altijd vanuit een integraal perspectief.”
Guido de Valk

- UniekVan hoofd naar hartNeurowetenschapKwantumfysicaBewustzijnsverhogingAuthentieke-zelfGeworden-zelfVerbindingIntrinsieke kracht -


Opbouw

De opleiding bestaat uit 8 online dagdelen van 2,5 uur en twee individuele coachsessies met Guido de Valk van 1 uur. We gebruiken de applicatie Zoom.
In deze 8 online dagdelen ga je allereerst kennis op doen van authentiek leiderschap door het toepassen van de Brain&Mind aanpak®. Door deze toepassing ga je je eigen authenticiteit herkennen en je relatie mee opbouwen. Vervolgens leer je hoe je vanuit je authenticiteit de relatie met anderen aangaat en je vraagstukken benadert en aanpakt.

Online leeromgeving

Je krijgt toegang tot de online leeromgeving van Valk Leadership. In deze modules tref je de theoretische kennis en praktische oefeningen aan die je helpt de realisatie naar authentiek leiderschap te versnellen.

Deze opleiding is voor ervaren managers en leiders. M.n. voor de leiders die een leiderschapsstijl willen die heel praktisch en effectief integriteit en menselijkheid centraal stelt.

De essentie van authentiek leiderschap

De kern van authentiek leiderschap is bewustzijnsverhoging in zeer nauwe synergie met het afbreken van gewoontes die niet bij je authentieke-zelf passen. Naast het afbreken ga je natuurlijk ook gewoontes en gedrag je eigen maken die passen bij je authentieke zelf, bij jóuw passie, bij jóuw zelf realisatie.

De belangrijkste techniek is de transformatie van je geworden-zelf naar je authentieke-zelf op neurologisch niveau.

Over Guido de Valk

Guido de Valk heeft sinds jongs af aan een sterke interesse in zelfrealisatie. Hij zoekt steeds naar antwoorden die daadwerkelijk impact hebben. Als arts verdiepte hij zich in de (neuro-)wetenschap, kwantumfysica en Oosterse spiritualiteit om de Brain&Mind aanpak® te creëren. Deze aanpak heeft als doel onze mindset te herstellen naar een meer authentieke en menselijke maat. Guido is tevens auteur van meerdere management boeken en oprichter van Valk Leadership.

Zijn credo: “You create your own reality”.

Investering

De geldelijke investering voor deze leergang bedraagt €3.932 ex btw (of gespreid over 3 maanden: €1.320 ex BTW per maand).

Deze investering van zowel geld alsook tijd voor je eigen ontwikkeling verdient zich gelijk terug, omdat je veel minder tijd besteed aan zaken die geen zin hebben, je niet meer berekenend bezig bent en je je vooral bezighoudt met het realiseren van de doelen die passen bij je authentieke zelf, je passie zijn en je een diepere voldoening geven.

Data

Elke twee maanden starten we met een nieuwe groep.

Aanmeldingsprocedure

Meld je aan voor de wachtlijst, we nemen contact met je op. In dit contact onderzoeken we gezamenlijk of deze opleiding geschikt is voor jou en deze aansluit bij jouw behoefte.
Indien de opleiding geschikt is, kun je vanzelfsprekend meedoen.

Wil jij meer informatie?

Vul ditzelfde formulier in voor meer informatie. We nemen dan binnen enkele dagen contact met je op


Veel gestelde vragen over de leergang

Elk mens heeft een unieke intrinsieke kracht in zich. Deze kracht is identiek met liefde, met interne wijsheid, met passie, met gevoel, met enthousiasme, met integriteit. Na deze leergang geef je leiding vanuit je authentieke-zelf. Dit betekent dat de innerlijke kracht van jouw als leider het startpunt is van je handelen en denken. De reden dat Valk Leadership deze leergang aanbiedt, is dat wij er van overtuigd zijn dat als we een mooiere wereld willen, er meer authentieke leiders nodig zijn. Eens?
In deze leergang gebruiken we onze volgende definitie voor authentiek leiderschap. Authentiek leiderschap betekent dat je vertrouwt op je innerlijke kracht en die met gepaste zekerheid gebruikt om zaken te realiseren. Bij innerlijke kracht dien je te denken aan: wijsheid, liefde, integriteit, verbinding, passie en vreugde.
Het huidig leiderschap gebruikt in de meeste gevallen macht en berekening als methodiek om iets voor elkaar te krijgen. Terwijl authentiek leiderschap altijd de innerlijke kracht van zichzelf en de ander gebruikt. De authentieke leider verbindt zich met de authenticiteit van de andere persoon. De huidige leider daarentegen, spreekt doorgaans met de geworden-zelf van de ander. De authentieke leider gebruikt primair zijn rechter hersenhelft, zijn bewustzijn om (de functies van) de linker hersenhelft aan te wenden. Valk Leadership traint op basis van de Brain&Mind aanpak®. Deze aanpak zorgt er voor dat de authentieke-jij weer de baas word over je eigen leven en gedachten.
De volgende onderwerpen komen in aanbod in deze leergang:
  1. werking van het brein en bewustzijn
  2. hoe jij je authentieke-zelf aanzet
  3. hoe jij je geworden-zelf kunt ontmantelen
  4. hoe je van hart tot hart gesprekken voert
  5. hoe je omgaat met ‘beliefs’ die in de weg staan
  6. hoe jij tot zelfrealisatie komt
  7. hoe je de ander inspireert met je passie
  8. hoe je in de zakelijke omgeving integer blijft aan je authentieke zelf
  9. hoe je energie werkt
  10. hoe jij emoties gebruikt voor je zelfrealisatie
en nog veel meer.
De Brain&Mind aanpak® heeft het effect dat je minder geleid wordt door o.a. de externe situatie of door je gedachten waardoor je authentieke-zelf aan het stuur staat. Jij realiseert hierdoor jouw authentieke doelen vanuit je eigen innerlijke kracht en voel je je niet meer ‘geleefd’. Deze aanpak is gebaseerd op de neurowetenschappen en kwantumfysica. Daarom werkt het écht. Wil jij meer over deze aanpak lezen. Klik dan op deze link.
Dat is een erg goede vraag. Druk zijn heeft vaak veel te maken met te veel je geworden-zelf aanzetten en te weinig je authentieke-zelf gebruiken. De authentieke-zelf is namelijk nooit te druk, maar altijd lekker aan het werk omdat je je passie volgt en niet voelt dat je ‘werkt’. Deze authentieke-zelf wordt gedreven door gezonde mate van zelfzorg en zelfliefde. We kunnen daarom zeker stellen dat deze opleiding/leergang je eerder minder druk zal doen voelen dan meer. Het is wel zo dat je efficiënter en succesvoller wordt 🙂

Deel dit bericht