Incompany programma’s


Haal het beste uit je mensen met een programma op basis van kennis van het brein

 • Ben je op zoek naar een programma dat het beste uit je mensen haalt?
 • Ben je op zoek naar een programma dat zorgt dat je mensen vanuit hun kracht werken?
 • Ben je op zoek naar een programma persoonlijk leiderschap voor je team?
 • Ben je op zoek naar een leiderschapsprogramma met de mens centraal?
 • Ben je op zoek naar een leiderschapsprogramma dat waarneembare en zichtbare verandering realiseert?
 • Ben je op zoek naar een cultuurverandering programma dat wel werkt?

Dan is een programma gebaseerd op Brain&Mind aanpak® zeer geschikt.

Leiderschap met integratie van breinkennis

Valk Leadership is al tientallen jaren expert in het toepassen van neurowetenschappelijke kennis in persoonlijk leiderschap en professioneel leiderschap. We noemen dit de Brain&Mind aanpak®. Als je weet en gebruikt hoe jouw brein en dat van alle andere mensen werkt, bereik je gegarandeerd meer. Neuroleiderschap is geen slimme truc of nieuw managementgeloof. Het is gewoon gebruik maken van onze kennis van de werking van het brein, de bron van al ons gedrag. Als je daarmee werkt, word je een betere leider. Zowel voor jezelf als voor anderen. De menselijke maat krijgt een grotere rol. Medewerkers zullen zich meer gezien en gehoord voelen en hun eigen kracht beter gaan gebruiken. Je haalt meer uit je mensen.


Onderwerpen voor een leiderschapsprogramma

Onderwerpen die zeer geschikt zijn voor leiderschapsontwikkeling die het beste uit mensen haalt zijn

  1. Mentale vitaliteit. Door dit programma worden deelnemers getraind in het ontwikkelen ven mentaal vitaler gedrag en daardoor minder ziekteverzuim laten zien. De interne veerkracht is vergroot. Omgaan met stress gaat makkelijker. De focus is hier mentale vitaliteit.
  2. Persoonlijk leiderschap. Persoonlijk leiderschap programma’s dragen bij dat medewerkers in staat zijn gedrag te ontwikkelen waardoor zij zichzelf kunnen managen. Hierdoor zijn zij meer koersvast, productiever, beter in samenwerking en minder afgeleid door de waan van de dag.
  3. Mensgericht leiderschap. In het leiderschapsprogramma menselijk leiderschap worden de managers getraind in leiderschap met de mens centraal. Hierdoor zijn meer medewerkers vitaal, zijn ze empowered, worden minder geleid door de waan van de dag en laten ze persoonlijk leiderschap zien.
  4. Cultuur- en organisatieverandering. Bij op maat gemaakte programma’s voor cultuur- en organisatieverandering zorgen we voor leiderschapsvaardigheden die helpen bij het ontwikkelen van het gedrag dat past bij de nieuwe cultuur.
  5. Samenwerking en teamontwikkeling. In op maat gemaakte programma’s rond teams leren leidinggevenden hoe ze met kennis van het brein een team kunnen bouwen. Ook teams kunnen leren hoe iedereen de eigen kracht en die van anderen in een samenwerking kan benutten. Hierdoor gaan teams betere resultaten bereiken in een gezonde harmonie.

Waarom maakt een programma met de brain & mind aanpak het verschil?

Leiderschap programma’s op basis van neuroleiderschap hebben de volgende voordelen!

   1. Wetenschappelijk: Het heeft een wetenschappelijke basis. Voor veel huidige managers is dat een voorwaarde om vertrouwen in een aanpak te hebben
   2. Praktisch: Leiderschap kan gemakkelijk verzanden in veel praten en weinig daden. Dat is bij deze aanpak niet mogelijk. Vanaf de start gaat er geoefend worden
   3. Veiligheid: In de geruime tijd dat we op op basis van neuroleiderschap trainen hebben we zelden ervaren dat men niet mee ging. Altijd werd aangegeven dat men neuroleiderschap zo’n veilige manier vindt, terwijl ze wel aan zichzelf werkten.
   4. Jezelf leren leiden voorop: Men begint met zichzelf leiding te geven door het eigen brein te managen. Hierdoor ontstaat snel de ervaring dat je invloed hebt op je eigen gedrag
   5. Gemeenschapsgevoel: Neuroleiderschap dat gewerkt wordt vanuit overeenkomsten in plaats verschillen. Iedereen heeft een brein en bij iedereen werkt dit brein qua basis op dezelfde manier
   6. Duurzame gedragsverandering. Leiderschapsontwikkeling op basis van onze aanpak (integratie van wetenschappelijke kennis van de werking van het brein) garandeert duurzame gedragsverandering.

De Valk Leadership Company is expert in training en coaching in gedragsverandering zodat de prestaties verbeteren

Op zoek naar een In-company leiderschapsprogramma?
Vul dan het formulier in, dan nemen we snel contact op.

EEN KLEINE SELECTIE VAN ONZE KLANTEN

Slide Slide Slide Slide Slide Slide

Leiderschapsontwikkeling voor mensgericht leiderschapErvaringen