In-company trainingen en workshops

Leiderschapsprogramma's op basis van neuroleiderschap

KRACHTIG, PLEZIERIG EN EFFECTIEF
[rev_slider alias=”in-company”]

WAT KUNNEN WE VOOR JE DOEN?

We bieden op maat gemaakte leiderschapstrainingen aan op basis van hoe het brein werkt. Hierdoor verbeteren we op een effectieve manier het leiderschapsgedrag. Door deze trainingen gaan de deelnemers op heel krachtige manier leren hoe zij het brein kunnen leiden. Daardoor wordt het potentieel beter benut en zullen de prestatie verbeteren.

HOE IS ONZE AANPAK?

We hebben gewoontes en gedrag ontwikkeld: effectieve en ineffectieve. Deze gewoontes en gedrag hebben hun basis in het brein. Dat is waarom de werking van het brein centraal staat in al onze trainingen.
In onze trainingen gaan de deelnemers nieuw leiderschapsgedrag eigen maken door te leren leiding te geven aan hun brein. Daarom staat doen en oefenen in al onze trainingen centraal. We besteden weinig aandacht aan analyse en veel aandacht aan oefenen in de praktijk. Al onze trainingen focussen zich op het duurzaam verbeteren van leiderschapsgedrag.

WAAROM TRAINEN OP BASIS VAN NEUROLEIDERSCHAP?

Veel managers hebben leiderschapsgedrag (aan)geleerd in een tijd dat er nog niet veel bekend was van de werking van het brein. Veel huidig leiderschapsgedrag
heeft helaas een belemmerende werking op het potentieel van de hersenen en dus op de potentie van de mens. Met kennis van de werking van het brein is dit gemakkelijk te veranderen.
Er is steeds meer bekend over de werking van het brein, onder andere hoe we meer uit ons breinpotentieel kunnen halen. Deelnemende bedrijven gaan snel betere prestaties leveren als zij deze breinkennis gaan toepassen.
Mensen leiding geven is ongrijpbaar voor velen. Breinkennis maakt ongrijpbaar grijpbaar. Elke manager wil graag het beste uit zijn mensen halen. Echter hoe dit tot stand kan worden gebracht, blijft vaak vaag. Dit is nu verleden tijd. Met kennis van de werking van het brein is dit gemakkelijk te veranderen.

Meer weten? Vul dan het formulier in, dan nemen we snel contact op.

[gravityform id=”15″ title=”true” description=”true”]

Ervaringen

Deel dit bericht