Gratis Webinar | Ontketen je Lichtwerkerschap in Ondernemen!

Word een succesvol ondernemer en laat je missie bloeien!
Een special voor lichtwerkers

verlicht ondernemenBen jij een lichtwerker die gepassioneerd is over het verspreiden van positiviteit en het beïnvloeden van verandering, maar worstel je met de zakelijke kant van je roeping? Maak je geen zorgen; je bent niet alleen. Ondernemen als lichtwerker kan een unieke reis zijn, en wij begrijpen dat het soms lastig kan zijn om je ware roeping te volgen temidden van de traditionele verwachtingen.

🚀 Wat kun je verwachten?

Ontdek de kracht van neurowetenschappen en kwantumfysica en hoe deze wetenschappen kunnen dienen als jouw kompas in de wereld van ondernemerschap. Dit webinar is speciaal ontworpen voor lichtwerkers zoals jij, die de behoefte voelen om hun onderneming vorm te geven op hun eigen authentieke manier, zonder afgeleid te worden door externe verwachtingen.

🌈 Waarom deelnemen?

Dompel jezelf onder in een inspirerende reis waarin we de brug slaan tussen spiritualiteit en ondernemerschap. Leer hoe je jouw unieke gaven kunt gebruiken om een bloeiende onderneming op te bouwen, zonder je te laten beïnvloeden door conventionele normen. Ontvang waardevolle inzichten en praktische tools die je zullen helpen groeien, niet alleen als ondernemer, maar ook als lichtwerker.

🎤 Onze spreker

Guido de Valk heeft van jongs af aan een sterke interesse in persoonlijke ontwikkeling. Hij zoekt naar antwoorden die echt impact hebben. Als arts verdiepte hij zich in de (neuro)wetenschap, kwantumfysica en Oosterse spiritualiteit om de Brain&Mind aanpak® te creëren. Deze aanpak heeft als doel onze mindset te herstellen naar een meer authentieke en menselijke staat. Guido is tevens auteur en oprichter van Valk Leadership en van de School for Authenticity

Zijn credo: “You create your reality, no one else does”.

Schrijf je vandaag nog in en ontdek de grenzeloze mogelijkheden die voor je liggen als lichtwerker-ondernemer. Laat je inspireren, verbind met gelijkgestemde zielen en transformeer jouw onderneming op een manier die resoneert met jouw ware zelf!

📅 Datum: 2 februari 2024 📍 Locatie: Online – Comfort van je eigen ruimte

Mis deze kans niet om jouw licht te laten schijnen in de ondernemerswereld. Schrijf je nu in en ontdek de magie van ondernemen als lichtwerker!

Deel dit bericht