Gratis Webinar | Help! Ik verlies steeds mijn focus

Je kunt je concentratie oefenen en daardoor succesvoller zijn.

Donderdag 18 augustus 2022 van 16.00 tot 16.45

Dagelijks komen er veel veel prikkels om je af, die jou kunnen afleiden. Deze afleiding gaat ten koste van je focus en je koers. Uiteindelijk heeft deze afleiding dus een effect op je resultaat. Het is daarom cruciaal om te leren omgaan met prikkels. Want bij elke prikkel heb je een keuze hoe je er mee om wilt gaan.

Makkelijk afgeleid

Ons brein is makkelijk afgeleid. Dat is een eigenschap van ons brein. Vanuit evolutie oogpunt was het lang geleden best handig, maar in onze huidige werkcultuur is het meer een last dan een vrucht. Gelukkig valt het brein te trainen in concentratie en omgaan met prikkels.

Gratis Webinar | Help! Ik verlies steeds mijn focus

In het gratis Webinar | Help! Ik verlies steeds mijn focus | neemt Guido je mee naar de werking van het brein en bewustzijn en hoe jij je brein kunt trainen om met meer bewustzijn met je omgevingsprikkels om te gaan. Zoals altijd zal Guido zorgen voor praktische vertaling van de breinkennis zodat jij er gelijk mee aan de slag kan.

Datum:

Donderdag 18 augustus 2022 van 16.00 tot 16.45 uur

Voor wie?

Voor iedereen die werkt en ambitieus is en die het belangrijk vindt om zichzelf continu te ontwikkelen. Extra geschikt voor kleine ondernemers, ZZP’ers, HRM’ers, trainers en coaches.

Gepresenteerd door:

Guido de Valk
Als arts raakte Guido in de ban van het verband tussen de werking van onze hersenen en grip krijgen op gedrag. Met twintig jaar ervaring is hij de expert in het toepassen van breinkennis voor gedragsverandering: neuroleiderschap. Hij schreef diverse boeken over dit onderwerp en is de oprichter van Valk Leadership.

Zijn credo: ‘Wees bewust wat je aandacht geeft, want wat je aandacht geeft groeit. ’

Deel dit bericht