Martine’s inspiratiesessie: Wil jij meer uit je dag halen?

Martine Witteveen nodigt je uit!

‘Wil jij meer uit je dag halen?’

Ik kan mij de dagen nog goed herinneren dat ik in de ochtend op mijn werk de computer opende en dacht hoe krijg ik dit allemaal gedaan vandaag? Of dagen dat ik jusit de tijd heb ingepland om iets uit te werken en dan door allerlei zaken ervan afgehouden worden. Allemaal zaken die ineens belangrijker waren. Die dagen met volle agenda’s en met ontevreden gevoel naar huis.

Het kan anders! Weet ik inmiddels.

Echt anders:

  • Met focus aan het werk.
  • Doen wat je wilt en waar je bovendien ook blij van wordt.
  • Dat blije gevoel jezelf toelaten te ervaren. Ervaren hoe het is als je in jouw kracht staat, op jouw plek en je doet wat bij jou past.
  • Ik ben aan het roer van hoe mijn dag eruit ziet en hoe ik me erbij voel.
  • De Brain&Mind Aanpak® is de tool die je heel praktisch kan inzetten en je een zee van ruimte terug geeft. Je mag weer mens zijn van jezellf.

Brain&Mind Aanpak®

De Brain&Mind aanpak® is een op wetenschap gebaseerde methode die je authentieke-zelf aan zet. Als je leven niet authentiek aanvoelt, komt dat omdat je geworden-zelf het heeft overgenomen. Dat is de persoon die je denkt te zijn. Deze persoon staat aan, wanneer het onbewuste en rationele (linker) brein de controle heeft. Met de Brain&Mind Approach® kun je het gezag over je leven terugkrijgen en ervoor zorgen dat je authentieke-zelf de baas is.

Nieuwsgierig hoe ik dit geleerd heb en nu ervaar?

Datum:

Donderdag 6 juli 2023 van 16.00 tot 17.00 uur

of donderdag 20 juli om 11.00 uur

Wie is Martine Witteveen

Martine Witteveen

Ik heb zelf de trainingen en coaching met de Brain&Mind Aanpak® om stap voor stap bij mijn kern te komen al járen geleden voor het eerst gevolgd. Ik heb daardoor mijn plek in het (zakelijk) leven steeds meer gevonden. Dichtbij mijn kern, in mijn kracht. Ik durf oprecht te stellen dat werken met de Brain&Mind aanpa® impact heeft, een duurzame impact. Deze impact ontstaat omdat mensen daadwerkelijk hun gewoontes kunnen veranderen, patronen doorbreken en dieper gaan ondervinden wat hun ware authentieke zelf is. Als ervaren trainer en coach faciliteer ik deskundig en met humor de transitie van hoofd naar hart. Ik daag je uit jouw beste versie van jezelf te zijn.

Ik richt mij vooral op het geven van trainingen aan bedrijven, waaronder training in gewoonteverandering gericht op empowerment.

Deel dit bericht