Blog van Guido de Valk

Terug naar Blog van Guido de Valk
Gepost door: developer

Gelukmanagement is niet meer…………

Rate this post

Bij de start van dit blog, in 1997, werkte ik nog als manager. Eén van mijn persoonlijke doelen die ik als manager had, was dat ik de mensen aan wie ik leiding gaf, gelukkig wilde maken. En daar komt de term gelukmanagement vandaan. Voor mij betekende een gelukkige medewerker iemand die met plezier elke dag naar het werk gaat, en enthousiast en vol energie elke dag werkt om de doelen van de organisatie te realiseren.
Daar gaat gelukmanagement dan ook over. Gelukmanagement gaat over jezelf en anderen in hun kracht te brengen. Gelukmanagement gaat over enthousiasmeren. Gelukmanagement gaat over excellente prestaties leveren. Gelukmanagement gaat over in bewustzijn leven. Gelukmanagement gaat over teamwerk en samenwerken. Gelukmanagement gaat over leiderschap.

Gelukmanagement

Helaas heeft de term gelukmanagement bij veel mensen een heel andere betekenis. Guido de gelukmanager. Zo werd ik onlangs genoemd. Tja. Ik begreep het wel. Ik was tenslotte de oprichter van gelukmanagement. En dit blog heet(te) ook gelukmanagement. Wat ik heb onderschat, is het feit dat ik dan ook een gelukmanager zou zijn. Iemand die geluk kan managen. Terwijl het blog als doel had om de lezer te inspireren het beste uit zichzelf en uit anderen te halen.

Van gelukmanagement naar Guido A. de Valk

Daarom is de term gelukmanagement niet geschikt voor dit blog. Het leidt af. Dit blog gaat namelijk niet primair over geluk. Dit blog gaat over jezelf en anderen in hun kracht te brengen. Daarom is dit blog vanaf vandaag gewoon een blog van mij, van Guido A. de Valk.

Deel dit bericht

Terug naar Blog van Guido de Valk