FAQs - Waarom geven jullie de garantie dat authenticiteitscoaching echt werkt?

DE REDEN WAAROM AUTHENTICITEITSCOACHING ECHT WERKT

Deze coaching is wetenschappelijk onderbouwd. De wetenschappen waarop deze coaching gebouwd is, zijn neurowetenschappen en kwantumfysica.

Neurowetenschappen

Neurowetenschappen is de wetenschappelijke studie van het zenuwstelsel (de hersenen, het ruggenmerg en het perifere zenuwstelsel), de functies en aandoeningen ervan. Voor de coaching gebruiken we de werking van het brein om snel de verandering richting authenticiteit te realiseren. Bij iedereen werkt het brein op dezelfde manier.

Kwantumfysica

De kwantumfysica is het deelgebied van de natuurkunde dat zich bezighoudt met het gedrag van de hele kleine deeltjes. Deze deeltjes zijn wetende energie oftewel ons bewustzijn. Volgens de kwantumfysica is ons brein dus niet de producent van ons bewustzijn. Wij zijn ons bewustzijn. Je bewustzijn creeert jou.

Bewustzijn

Bewustzijn bestaat uit niveaus. Groeien in bewustzijn is de zogenaamde ascension (ontwaking). Naarmate je bewustzijn verruimt, wordt de authentieke-zelf steeds meer zichtbaar. Derhalve is groei van zelfbewustzijn de essentie van de authenticiteitscoaching mits dit gecombineerd wordt met afbouw van gewoontes die niet bij je passen én opbouw van gewoontes die passen bij je authentieke-zelf. Met kennis van de kwantumfysica kunnen we de verruimingvan het bewustzijn versneld inzetten.

Brain&Mind aanpak®

Deze twee wetenschappen heeft Guido vertaald naar de zeer praktische Brain&Mind aanpak®. In de Brain&Mind aanpak® staat de ontwikkeling van je bewustzijn centraal en zet je je bewustzijn in om je brein te trainen. Dit is een loop (ononderbroeken circuit). Door bewust te worden van de zaken die niet bij jouw authentieke-zelf passen, kun je je brein trainen deze af te leren. En door je bewust te worden van je authentieke-zelf kun jij je brein trainen om steeds meer conform je authentieke-zelf te handelen en te zijn.

Samenvattend

Met de Brain&Mind aanpak® heb je een aanpak voorhanden waardoor mensen sneller en daadwerkelijk in bewustzijn groeien.