Doorbraakworkshop Persoonlijk Leiderschap met Kennis van het Brein

Doorbraakworkshop persoonlijk leiderschap met kennis van het brein

Geef jouw persoonlijk leiderschap een boost!

‘Er zit veel meer in mij dan eruit komt'. 'Er bestaat een andere, betere, versie van mij.' 'Waarom bereik ik niet de dingen die voor mij echt belangrijk zijn?' 'Ik sta stil in mijn persoonlijke ontwikkeling'.


Herken je bovenstaande? Dan is de eendaagse workshop persoonlijk leiderschap met het brein zeer geschikt voor jou.

Workshop persoonlijk leiderschap met het brein

In de doorbraakworkshop persoonlijk leiderschap met het brein gaat Guido de Valk zorgen dat jij een snelle doorbraak meemaakt. Deze doorbraak wordt tot stand gebracht omdat jij door op de brain&mind aanpak gebaseerde tools, krachtige grip krijgt op eigen gedrag, gewoonte en gedragsverandering.

Brain & mind aanpak

De brain & mind aanpak verbindt het brein met het bewustzijn en het bewustzijn met het brein. Helaas is bij veel mensen de samenwerking tussen brein en bewustzijn niet in balans: het brein met zijn conditionering en emoties is de baas. Je handelt niet meer bewust maar reactie. Hierdoor kun je stagneren in je ontwikkeling. Door de brain&mind aanpak leer je weer bewust te handelen. Jij bent weer de baas, je brein wordt een tool van je jou, van je bewustzijn. Je handelt bewust conform je waarden.

Resultaat workshop

Elke deelnemer gaat naar huis met een plan van aanpak met heldere acties en oefeningen zodat jij op korte termijn daadwerkelijk een doorbraak gaat ervaren.

Specifieke informatie doorbraak workshop

Je gaat op een liefdevolle manier inzicht krijgen in jouw belemmerende patronen. Je gaat een relatie leggen hoe deze patronen door het brein vastgehouden worden. Tot slot ga je een plan van aanpak maken hoe jij voor de komende weken deze patronen gaat doorbreken.
Je hebt na twee weken nog een online coachsessie met Guido.

Algemene informatie

Voorafgaand aan de workshop heb je een intake met Guido. De workshop bestaat uit een dag van 9.30 tot 17.00. Twee weken na afloop heb je een online afsluitende coachsessie met Guido.

Data voor deze doorbraak workshop

Donderdag 17 maart 2022
Donderdag 16 juni 2022
Donderdag 13 oktober 2022

Voor wie?

Voor ervaren managers, leiders en professionals die op een kort maar krachtige manier grote ontwikkelstappen willen zetten.

Kosten

€995,- ex btw
Elke deelnemer ontvangt gratis het boek: Neuroleiderschap, van macht naar kracht.

Aantal deelnemers

Aantal deelnemers: minimaal 4 en maximaal 6

Locatie

Kontakt der Kontinenten.

Gepresenteerd door Guido de Valk


Als arts raakte Guido in de ban van het verband tussen de werking van onze hersenen en gedrag. Met twintig jaar ervaring is hij de expert in het toepassen van breinkennis voor gedragsverandering en bewustzijnsontwikkeling. Hij schreef diverse boeken over dit onderwerp en is de oprichter van De Valk Leadership Company.

Zijn credo: ‘Wees bewust wat je aandacht geeft, want wat je aandacht geeft groeit.’

NU INSCHRIJVEN?

[gravityform id=”13″ title=”true” description=”true” ajax=”false”]

Deel dit bericht