Brain & Mind Coaching

coaching op basis van neuroleiderschap
COACHING OP BASIS VAN KENNIS VAN HET BREIN
VERKLEINT DE RUIMTE TUSSEN POTENTIEEL EN REALISATIE

Haal meer uit jezelf met brein & mind coaching

Veel mensen laten potentieel liggen. Hierdoor functioneren ze minder dan ze zouden willen, presteren ze minder goed, bereiken minder en zitten ze minder lekker in hun vel. Er bestaat een continu knagend gevoel. “Hoe komt het toch dat ik……?”

Er zijn twee belangrijken redenen waarom mensen potentieel laten liggen:

    1. Mensen hebben gewoontes eigen gemaakt die niet effectief zijn;
    2. Mensen worden (af)geleid door belemmerende emoties, zoals onzekerheid, schuld, schaamte, angst, frustratie, boosheid

De brain & mind coaching pakt deze twee redenen bij de bron aan; via het toepassen van kennis van de werking van het brein, de bron van al ons gedrag. Het is namelijk erg goed mogelijk om met integratie van de kennis van de werking van het brein effectievere gewoontes eigen te maken. Ook hoef je je niet te laten (af)leiden door je belemmerende emoties. Iedereen kan leren om met een krachtige mindset te handelen en minder geleid te worden door niet effectieve gewoontes en belemmerende emoties.

Programmatische aanpak

We coachen met een programmatische aanpak. Dit betekent dat we stap voor stap zorgen dat klant zich ontwikkelt tot het volle potentieel. We beginnen met een uitgebreide intake, om vanuit heldere verwachting een programma te maken. De coaching wordt ondersteund met een online leeromgeving, waar theorie van de kennis van de werking van het brein staat, oefeningen staan en de deelnemer controle heeft over eigen ontwikkeling.

Wil je meer informatie?

Vul dan onderstaand formulier in

Deel dit bericht