Brain&Mind programma Persoonlijke Effectiviteit

Van reageren op de waan van de dag naar persoonlijke regie

‘Ben jij minder effectief dan je zou willen? Of je team? Word je vaak geleid door de waan van de dag? Haal je vaak je doelen niet? Door de snelle wereld is het steeds minder makkelijk om je niet te verliezen in de waan van de dag. Je voelt alsof je word geleefd. Je bent onvoldoende effectief! ’

Onvoldoende persoonlijke effectiviteit wordt zichtbaar doordat je minder bereikt dan je wilt.

Met het Brain&Mind programma Persoonlijke Effectiviteit kan jij hier gemakkelijk verandering in brengen.

Brain&Mind programma Persoonlijke Effectiviteit

Persoonlijke effectiviteit betekent dat je overzicht hebt over al je taken, deze uitvoert op een effectieve en efficiënte wijze, en je niet meer laat leiden door de waan van de dag. Het ontwikkelen van duurzame andere gewoontes en gedrag die passen bij persoonlijke effectiviteit staan centraal in dit programma. Te denken valt aan: doelgericht werken, prioriteiten stellen, focussen van je aandacht, hoe je effectief communiceert en tijdmanagement. De unieke Brain&Mind aanpak zorgt voor een snelle en duurzame verandering in je gedrag waardoor persoonlijke effectiviteit een logisch gevolg is.

Over de Brain&Mind aanpak®

De problemen die jij in je leven ervaart worden veroorzaakt door hoe het brein met deze problemen omgaat. Je voelt je machteloos of onbekwaam. Dit gevoel belemmert je ambities en dromen. Met de op wetenschap gebaseerde Brain&Mind aanpak ga je wezenlijk anders met situaties om, waardoor jij je focus op je doelen en impact versterkt. Deze aanpak is ontwikkeld door arts Guido de Valk. Wil je meer over deze aanpak lezen dan kan je hier klikken.

Globale doelstelling en effecten

Door dit programma ga jij 25-50% meer tijd aan je belangrijke doelen besteden. Hierdoor merk dat je doelgerichter bent, besteed je je tijd efficiënter en weet je beter prioriteiten te stellen. Belangrijk bij-effect is dat je veel meer tijd hebt om je ook met andere zaken bezig te houden.

Opbouw

Dit programma bestaat uit zeven sessies. In deze sessies leer je de belemmerende factoren en bevorderende eigenschappen van het brein toe te passen en leer je specifieke gewoontes je eigen te maken die gericht zijn persoonlijke effectiviteit.
Een programma wordt begeleid door een gelicentieerde trainer in de Brain&Mind aanpak. Deelnemers gaan gebruik maken van de online leeromgeving. Het programma is gebaseerd op leren door te doen.

Vorm

Je kunt dit programma individueel (online) of met een groep (online of op locatie) doen. We kunnen dit programma ook als een in-company programma aanbieden.

Meer weten?

Wil je meer informatie? Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met je op.

Deel dit bericht