Brain&Mind programma Persoonlijk Leiderschap

Word de beste versie van jezelf

Veel mensen hebben veel meer in zich dan er uitkomt. Praktisch gezien ervaar je dit als dat je zelf veel minder controle over je eigen reacties hebt dan dat je zou willen. In zekere zin ervaar je dat andere mensen, situaties en je conditionering bepalen hoe jij je gedraagt.

Dit fenomeen is goed uit te leggen aan de hand van het brein waarom dit zo werkt; het brein heeft eigenschappen die voorkomen dat je zelf bewust handelt. Gelukkig heeft het brein ook eigenschappen die zorgen dat jij de leider van je eigen leven wordt en dus bewust kan sturen.
persoonlijk leiderschap

In het Brain&Mindprogramma Persoonlijk Leiderschap leer je hoe jij deze bevorderende eigenschappen aan zet waardoor je de beste versie van jezelf kunt worden.

Brain&Mind programma Persoonlijk Leiderschap

Door dit programma, ontwikkel jij de vaardigheid jezelf te leiden zodat jij je doelen bereikt die voor jou belangrijk zijn. Het ontwikkelen van een mindset dat je gaat handelen vanuit je persoonlijke waarden staat centraal in dit programma. Doordat jij vormgeeft aan je persoonlijke ontwikkeling en functionering vanuit je waarden des te beter je ook anderen kunt inspireren en aan anderen leiding kunt geven. Het programma is gebaseerd op de unieke Brain&Mind aanpak. Deze aanpak zorgt voor een snelle en duurzame ontwikkeling in je persoonlijk leiderschap.

Wat is de Brain&Mind aanpak?

De problemen die jij in je leven ervaart worden veroorzaakt door hoe het brein met deze problemen omgaat. Je voelt je machteloos of onbekwaam. Dit gevoel belemmert je ambities en dromen. Met de op wetenschap gebaseerde Brain&Mind aanpak ga je wezenlijk anders met situaties om, waardoor jij je focus op je doelen en impact versterkt. Wil je meer over deze aanpak lezen, dan kun je hier klikken.

Globale doelstelling en effecten

Door het B&M programma Persoonlijk Leiderschap ga je eigenschappen ontwikkelen die zorgen dat jij aan het roer van je eigen leven staat. Je krijgt inzicht in wat echt belangrijk voor je is, en nog belangrijker je verwezenlijkt deze persoonlijke waarden in gedrag en acties. Je bent in staat om in elke situatie regie te hebben over je handelen, zodat je ongeacht de omstandigheden je kwaliteit kunt inzetten. Je wordt succesvol op jouw eigen unieke wijze. Een opvallend effect van persoonlijk leiderschap op basis van de B&M aanpak is dat je probleemoplossend vermogen toeneemt en waardoor je beter wordt in het aansturen en inspireren van zelfs een grote groep mensen.

Opbouw

Dit programma bestaat uit negen sessies. In deze sessies leer je de belemmerende factoren en bevorderende eigenschappen van het brein toe te passen en leer je grip te krijgen op eigen gedrag. Vooral ga jij deze krachtige aanpak inzetten om jezelf bewust te leiden en datgene te realiseren dat echt belangrijk voor je is.
Een programma wordt begeleid door een gelicentieerde trainer in de Brain&Mind aanpak. Deelnemers gaan gebruik maken van de online leeromgeving. Het programma is gebaseerd op leren door te doen.

Vorm

Je kunt dit programma individueel (online) of met een groep (online of op locatie) doen. We kunnen dit programma ook als een in-company programma aanbieden.

Meer weten?

Wil je meer informatie? Vul het contactformulier op deze pagina in en we nemen snel contact met je op.

Deel dit bericht