Programma Mentaal Fit

Ontwikkel een mentaal vitaal team

‘Mentaal fit blijven is geen vanzelfsprekendheid. Helaas maar waar. Door corona, door chronische stress, door continue externe druk, personeelsgebrek, door veel energievretende en weinig energie-opbrengende activiteiten, kan je mentale vitaliteit enorm afnemen. Het programma mentaal fit realiseert fitte medewerkers.’

Programma Mentaal fitVeel mensen gaan oververmoeid het weekend in. Ze werken super hard, en gebruiken het weekend om bij te tanken. Ze denken dat door de week een tandje harder werken, een goede manier is om met de grote hoeveelheden werk om te gaan.

Echter het tegenoverstelde is waar. Je gebruikt je brein op een zeer inefficiënte manier. Als je over een langere periode op deze wijze handelt, ga jij je mentaal moe voelen, uitgeput, ga je veel piekeren en ben je vaak moody.

Dat kan anders! Door te investeren in je mentale vitaliteit ga je fit het weekend in. En kom je er ook weer fit uit. En heb je ook nog meer werk gedaan dan voorheen.

Ons brein doet aan topsport en daarvoor moet het goed getraind zijn. En hoewel we allemaal weten hoe belangrijk een goede lichamelijke conditie is, verwaarlozen we de ‘fitness’ van ons brein.

Brain&Mind programma mentaal fit

Mentale uitputting is een uitputting van het brein. Door het Brain&Mind programma mentaal fit, gaat je team gewoontes eigen maken die zorgen dat het team mentaal fit is, doordat ze optimaal met hun brein omgaan. Een fit brein wordt de focus van je team.

De unieke Brain&Mind aanpak® aanpak zorgt voor een snelle en duurzame verandering in mentale vitaliteit met betere samenwerking als logisch gevolg.

Wat is de Brain&Mind aanpak®?

Als teamleden vermoeid zijn, komt dit doordat het brein niet op de juiste wijze omgaat met werkdruk, stress of iets dan dien aard. Het brein put zichzelf uit omdat men foute technieken gebruikt! Een uitgeput brein uit zich in vermoeidheid, emotionaliteit en slechtere focus. Een uitgeput brein belemmert de ambities van het team. De Brain&Mind aanpak® zorgt dat mensen goed omgaan met hun brein en hun brein optimaal inzetten. Consequentie? Je gaat echt anders met dagelijkse situatie om!

De Brain&Mind aanpak® is een op neurowetenschap en kwantumfysica gebaseerde aanpak. Daarom werkt het echt.

Wil je meer over de Brain&Mind aanpak lezen, kun je hier klikken.

Globale doelstelling en effecten

Door het programma word je team mentaal fit. Ze maken zich gewoontes eigen die zorgen voor een fit brein. Ze piekeren minder, je team is meer gefocust op wat ze willen bereiken, er is meer samenwerking en de externe werkdruk wordt veel makkelijker opgevangen.

Opbouw

Dit in-company programma bestaat uit zes (online) dagdelen. In deze dagdelen leert het team door welke gewoontes hun brein uitgeput raakt.

Echter de nadruk van dit programma ligt op het zich eigen maken van gewoontes die gericht zijn op mentale vitaliteit. Men leert geen trucjes maar men leert andere gewoontes! Daardoor heb je een duurzaam resultaat en hoef je niet om de paar jaar weer dezelfde mensen te trainen.
Dit programma wordt begeleid door een gelicentieerde trainer in de Brain&Mind aanpak. Deelnemers maken gebruik van de online leeromgeving. Het programma is gebaseerd op de neurowetenschappen en kwantumfysica. Daarom werkt het echt.

Groepsgrootte

Een groep bestaat bijvoorkeur maximaal uit 10 mensen.

Investering

De investering bedraagt per groep van maximaal 10 personen: €8900 ex btw.

Meer weten?

Wil je meer informatie? Vul het contactformulier op deze pagina in, we nemen snel contact met je op.

Deel dit bericht