Training Authentiek Leiderschap

Behoud van personeel realiseer je door mensgericht leiderschap
Het kan niet genoeg benadrukt worden: personeel is het belangrijkste binnen jouw organisatie. Het zijn de mensen die uiteindelijk het verschil maken.

Een mensgerichte cultuur zal meer en bezielder personeel realiseren dan bedrijven die zich vooral richten op hoge omzet en het goed laten verlopen van processen.

Met het Brain&Mind programma Authentiek Leiderschap kun je leiders ontwikkelen die passen bij deze tijd: leiders die de mens centraal zetten en tegelijkertijd doelgericht blijven.

Programma Authentiek Leiderschap

authentiek leiderschapAuthentiek leiderschap betekent dat je in je leiderschapsstijl de mens centraal zet. Bij de mens centraal zetten gaat het onder andere om veiligheid op het werk, het wij-gevoel, goede balans tussen autonomie en sturing, plezier en geluk op het werk verwelkomen, mentaal vitale medewerkers, passievol werken etcetera. Door authentiek leiderschap manifesteer je een bedrijf waar iedereen graag zou willen werken.

Met het programma Authentiek Leiderschap op basis van Brain&Mind aanpak ontwikkel je leiders die weten hoe ze de mens centraal moeten zetten. Door de wetenschappelijke basis van dit programma is iedereen enthousiast en doet iedereen vanzelfsprekend mee.

Wat is de Brain&Mind aanpak?

Managers blussen door hun leiderschapsgedrag het vuurtje van de medewerkers en collega’s. Ze doven passie en bezieling. Deze leiderschapsstijl stimuleert negativiteit en passiviteit.

Met de op wetenschap gebaseerde Brain&Mind aanpak® ga je wezenlijk anders leidinggeven. Je gaat de kracht en potentie van de medewerkers tot bloei brengen. Automatisch gaan je mensen betere resultaten realiseren. De focus op je doelen en impact is enorm versterkt.

De Brain&Mind aanpak® realiseert een switch naar zelfempowerment door het toepassen van neurowetenschappen en kwantumfysica. Daarom werkt het echt.
Wil je meer over de Brain&Mind aanpak® lezen, dan kun je hier klikken.

Globale doelstelling en effecten

Door dit programma ga jij gewoontes eigen maken die passen bij de authentieke leider. Zoals luisteren, inspireren, goede gesprekken voeren, veilige omgeving creëren en vertrouwen geven. Hierdoor gaan je mensen met plezier naar het werk en werken ze graag voor jou!

Opbouw

Dit programma bestaat uit negen dagdelen. In deze dagdelen gaan de managers de Brain&Mind aanpak® eigen maken.

Dit programma wordt begeleid door een gelicentieerde trainer in de Brain&Mind aanpak®. Deelnemers maken gebruik van de online leeromgeving. Het programma is gebaseerd op leren door te doen.

Vorm

Dit is een in company programma. De groepsgrootte is maximaal 8 personen.

Investering

De investering bedraagt per groep van acht personen: €14966 ex btw.

Meer weten?

Wil je meer informatie? Vul het contactformulier op deze pagina in en we nemen snel contact met je op.

Deel dit bericht