Authenticiteitscoaching

Je bent gepassioneerd, bezield, succesvol, intelligent, hoog bewust. Maar iets houdt je tegen.

Je bent momenteel ontevreden over bepaalde aspecten van je leven. Je weet dat je tot veel meer in staat bent. Je wilt meer. Je hebt een missie te verwezenlijken. Je voelt dat je met een doel op aarde bent gekomen.

Er zijn dromen, talenten en ideeën die je voor jezelf houdt of voor een paar goede vrienden, omdat dat minder raar is. Gezien worden en trouw zijn aan je authentieke zelf, maakt je zowel enthousiast als bang. Net als het idee dat je echt zou kunnen opvallen en krachtig zou kunnen zijn. Je weet dat je mooie talenten hebt.

Je maakt je druk dat je door authentiek, met je echte zelf, voor de dag te komen kwetsbaar wordt en kunt falen. Je hebt negatieve ideeën wat de omgeving van je keuzes zullen vinden. Je bent misschien bang voor gebrek aan geld, dat je het niet redt, of dat je niet goed genoeg bent. Jarenlang heb je op een bepaalde manier geleefd, waardoor je je zorgen maakt om tegen de norm in te gaan; hoewel je diep van binnen weet dat om echt vreugde te ervaren, de dingen niet kunnen blijven zoals ze zijn.

Je hebt genoeg van Groundhog Day. Elke dag wakker worden met het besef dat het leven iets anders voor je in petto heeft. Je bent uitgeput door hoeveel energie dit van je vraagt. Je bent het zat om je te verzetten tegen veranderingen uit angst voor afkeuring, afwijzing en het onbekende.

Ontwikkeling

Je hebt enig besef van wat je wilt van je leven en wat momenteel niet voor je werkt. Je bent vertrouwd met investeren in je eigen zelfontwikkeling, en je weet diep van binnen, dat je geen oplossing nodig hebt. Alles zit al in je. Je hebt iemand nodig die jou gidst om je echt zelf te vinden en te leven conform.

Je weet dat jij baat hebt bij ondersteuning om in beweging te komen. Je bent bereid de verantwoordelijkheid te nemen om de veranderingen in je leven door te voeren waar je het meest bij gebaat bent.

Authenticiteitscoaching

In dit programma krijg je een oordeelloze, krachtige, veilige en to-the-point authenticiteitscoaching om volledig jezelf te worden; met je gedachten, je angsten, overtuigingen, passie, glans en dromen.

Door samen met de coach te werken aan jezelf, krijg je de kans om te onderzoeken wie je bent en vast te stellen wat het leven van je verlangt. Wie is de echte jij? Die persoon die tot leven komt als niemand kijkt en je je vrij voelt van oordeel. Met een eigen wil. We gaan samen zorgen dat jij deze persoon manifesteert.

Je ontmoet je angsten – en werkt door alle negatieve beliefs die je hebt en die je in je geworden zelf vasthouden. Je maakt contact met het vermogen om te manifesteren wat je wilt.

Je ontdekt je natuurlijke talenten en hoe je deze inzet bij het bereiken van een joyful leven.

Guido de Valk coacht je om verliefd te worden op je innerlijke bron. Die ontstaat als jij je negatieve beliefs kunt herkennen en kunt loslaten. Om vervolgens te leren leven volgens je innerlijke joy. De echte vreugde die in je zit, wordt leidend. Je neemt beslissingen die jouw authenticiteit realiseren.

Dit 1 op 1 pakket Authenticiteitscoaching bevat

Investering

De investering bedraagt € 4966 ex btw. Betalen in termijnen is mogelijk

Deel dit bericht