Authenticiteitscoaching

Je bent gepassioneerd, bezield, succesvol, intelligent, hoog bewust. Maar iets houdt je tegen.

Je bent momenteel ontevreden over bepaalde aspecten van je leven. Je weet dat je tot veel meer in staat bent. Je wilt meer. Dat kan van alles en nog wat zijn. Je hebt een missie te verwezenlijken, of je wilt groeien in je spiritualiteit maar wel op jouw manier, of je blijft zo onzeker, terwijl je je zekere zelf ook altijd voelt. Er zijn dromen, talenten en ideeën die je voor jezelf houdt of voor een paar goede vrienden, omdat dat minder raar is. Gezien worden als je authentieke zelf, maakt je zowel enthousiast als bang. Net als het idee dat je echt zou kunnen opvallen en krachtig zou kunnen zijn.

Je maakt je druk dat je door authentiek, met je echte zelf, voor de dag te komen kwetsbaar wordt en kunt falen. Je hebt negatieve ideeën wat de omgeving van je keuzes zullen vinden. Je bent misschien bang voor gebrek aan geld, dat je het niet redt, of dat je niet goed genoeg bent. Jarenlang heb je op een bepaalde manier geleefd, waardoor je je zorgen maakt om tegen de norm in te gaan; hoewel je diep van binnen weet dat om echt vreugde te ervaren, de dingen niet kunnen blijven zoals ze zijn.

Je hebt genoeg van Groundhog Day. Elke dag wakker worden met het besef dat het leven iets anders voor je in petto heeft. Je bent uitgeput door hoeveel energie dit van je vraagt. Je bent het zat om je te verzetten tegen veranderingen uit angst voor afkeuring, afwijzing en het onbekende.

Je gebruikt je brein niet op de juiste manier

Je zit vast in deze situatie omdat je je brein niet op de juiste manier gebruikt. Je wordt teveel geleid door je geworden-zelf, je aangepaste zelf, je conditionering.

Het doel van de authenticiteitscoaching is je laten groeien naar je authentieke-zelf door steeds beter te worden in het gebruiken van je bewustzijn, die vooral vanuit je rechterhersenhelft werkt. Je rechterhersenhelft gaat een co-creatie realiseren met je linkerhersenhelft waarin je rechterhersenhelft, je bewustzijn, de leiding heeft.
Als je bewustzijn de ‘baas’ weer is, krijgt je authentieke-zelf meer ruimte en stuurt jou aan in plaats van de (over)gerationaliseerde aangepaste zelf.

Authenticiteitscoaching

De coaching is gebouwd adv de Brain&Mind aanpak®. Deze coaching werkt echt omdat deze aanpak is gebaseerd op neurowetenschappen, kwantumfysica en oosterse wijsheid.
De Brain&Mind aanpak® kent vier pijlers.

    1. Beliefs en conditionering voor altijd veranderen
    2. Bewustzijn ontwikkelen en verbreden door meer en meer je rechterhersenhelft te gebruiken
    3. Emoties als boodschappers zien
    4. Doelbewust, excited en consequent handelen

Praktische informatie

Aantal sessies

Authenticiteitscoaching bestaat uit een aantal coachsessies. Elk programma wordt op maat gemaakt. Het aantal sessies heeft alles te maken met wat jij wilt bereiken. De authenticiteitscoaching kan op zo veel onderwerpen ingezet worden. Klik hier als je een overzicht van de onderwerpen wilt zien.

Online sessies

De sessies vinden bijvoorkeur online plaats. Wil jij graag fysiek, natuurlijk gaan we dat onderzoeken.

Online leeromgeving

Je gaat gebruik maken van de online leeromgeving. Hier tref je theorie van de Brain&Mind aanpak® aan en kan je gebruiken om je voortgang voldoende te monitoren.

Investering

De investering hangt af van het aantal sessies.

Guido de Valk, leraar authenticiteit

Van jongs af aan is Guido de Valk gepassioneerd in het verminderen van het menselijk lijden en problemen door persoonlijke ontwikkeling. Vandaar dat hij zich als arts verdiepte in het toepassen van (neuro)wetenschappelijke inzichten. Echter hij kwam er al snel achter dat het lijden ook spiritueel benaderd moest worden.

Hij bestudeerde de Oosterse spiritualiteit en ontdekte dat neurowetenschappen en Oosterse spiritualiteit elkaar bijzonder aanvullen. Vanuit deze twee disciplines ontwikkelde hij vervolgens de Brain&Mind aanpak® die de mindset terugbrengt naar het mens-zijn. Hij schreef diverse boeken over dit onderwerp en is de oprichter van Valk Leadership.

Zijn credo: “ jij realiseert je eigen realiteit’

Deel dit bericht