Authenticiteitscoaching

Je bent gepassioneerd, bezield, succesvol, intelligent, hoog bewust. Maar iets houdt je tegen.

Je bent momenteel ontevreden over bepaalde aspecten van je leven. Je weet dat je tot veel meer in staat bent. Je wilt meer. Je hebt een missie te verwezenlijken. Je voelt dat je met een doel op aarde bent gekomen.

Er zijn dromen, talenten en ideeën die je voor jezelf houdt of voor een paar goede vrienden, omdat dat minder raar is. Gezien worden en trouw zijn aan je authentieke zelf, maakt je zowel enthousiast als bang. Net als het idee dat je echt zou kunnen opvallen en krachtig zou kunnen zijn. Je weet dat je mooie talenten hebt.

Je maakt je druk dat je door authentiek, met je echte zelf, voor de dag te komen kwetsbaar wordt en kunt falen. Je hebt negatieve ideeën wat de omgeving van je keuzes zullen vinden. Je bent misschien bang voor gebrek aan geld, dat je het niet redt, of dat je niet goed genoeg bent. Jarenlang heb je op een bepaalde manier geleefd, waardoor je je zorgen maakt om tegen de norm in te gaan; hoewel je diep van binnen weet dat om echt vreugde te ervaren, de dingen niet kunnen blijven zoals ze zijn.

Je hebt genoeg van Groundhog Day. Elke dag wakker worden met het besef dat het leven iets anders voor je in petto heeft. Je bent uitgeput door hoeveel energie dit van je vraagt. Je bent het zat om je te verzetten tegen veranderingen uit angst voor afkeuring, afwijzing en het onbekende.

Je gebruikt je brein niet op de juiste manier

Je zit vast in deze situatie omdat je je brein niet op de juiste manier gebruikt. Je wordt teveel geleid door je geworden-zelf, je linkerhersenhelft.

Het doel van de authenticiteitscoaching is je laten groeien naar je authentieke-zelf door steeds beter te worden in het gebruiken van je rechterhersenhelft. Je rechterhersenhelft gaat een co-creatie realiseren met je linkerhersenhelft waarin je RH de leiding heeft.
Als je rechterhersenhelft de ‘baas’ weer is, krijgt je authentieke-zelf grip op jou en stuurt jou aan in plaats van de (over)gerationaliseerde zelf (geworden-zelf= linkerhersenhelft de baas).

Authenticiteitscoaching

De coaching is gebouwd adv de Brain&Mind aanpak®. Deze coaching werkt echt omdat deze aanpak is gebaseerd op neurowetenschappen, kwantumfysica en oosterse wijsheid.
De coaching kent vier fases.

    1. Introductiefase: in deze fase leer jij de Brain&Mind aanpak® toe te passen
    2. Separatiefase: in deze fase ga jij je geworden-zelf en je authentieke-zelf leren onderscheiden
    3. Doorbraakfase: in deze fase krijgt je authentieke zelf steeds meer invloed, en je geworden-zelf steeds minder
    4. Manifestatiefase: je gaat jezelf manifesteren

 

Praktische informatie

Aantal sessies

Dit programma bestaat uit zestien sessies. De eerste periode heb je elke week een sessie. Daarna ga we langzamerhand de periodes tussen de sessies vergroten.

Online sessies

De sessies vinden bijvoorkeur online plaats. Wil jij graag fysiek, natuurlijk gaan we dat onderzoeken.

Oefenen

Mensen veranderen door te oefenen, niet door meer en meer te denken. Daarom staat oefenen in deze coaching centraal. Samen met Guido ga je jouw oefeningen formuleren zodanig dat ze echt bij jouw passen.

Online leeromgeving

Je gaat gebruik maken van de online leeromgeving. Hier tref je theorie van de Brain&Mind aanpak® aan en kan je gebruiken om je voortgang voldoende te monitoren.

Investering

De investering bedraagt €5666 ex btw.

Maak Kennis met Guido de Valk

Guido de Valk zal je authenticiteitscoach zijn.

Van jongs af aan is Guido de Valk gepassioneerd in diepgaande persoonlijke ontwikkeling. Persoonlijke ontwikkeling die echt antwoorden geeft. Vandaar dat hij zich als arts verdiepte in het toepassen van (neuro)wetenschappelijke inzichten, kwantumfysica en Oosterse spiritualiteit.

Vanuit deze drie disciplines ontwikkelde hij vervolgens de Brain&Mind aanpak® die de mindset terugbrengt naar het authentieke mens-zijn. Hij schreef diverse boeken over dit onderwerp en is de oprichter van Valk Leadership.

Vanuit coaching gebaseert op cocreatie realiseert hij -dus samen met jou- een groei in jouw authentieke zijn.

Zijn credo: “What matters is only your consciousness”.

Deel dit bericht