Blog van Guido de Valk

Terug naar Blog van Guido de Valk
Gepost door: Joost Vonk

Nieuwe partner Klaas Jan de Vries start in Ierland

5/5 - (1 stemmen)

De Valk Leadership Company werkt al jaren internationaal. Sinds 8 juli kunnen we de bedrijven en organisaties in Ierland nog beter bedienen. Klaas Jan de Vries is de nieuwe partner van De Valk Leadership Company (DVLC) en zal zich toeleggen op het veranderen van het leiderschapslandschap in Ierland. Klaas Jan is de tweede partner van DVLC. Hij is Nederlander en woont al jaren in Ierland.

Klaas Jan heeft ruime ervaring vanuit zijn leiderschap in muziek, sport en het bouwen van gemeenschappen. Hij brengt een open sfeer die mensen in staat stelt het beste uit zichzelf te halen. Zijn expertise ligt in het aanmoedigen van mensen om zich volledig in te zetten voor wie ze zijn.

De Valk Leadership Company is blij met de internationale groei. Guido de Valk: “Het is de hoogste tijd om een humaner leiderschapslandschap te creëren. Leiderschap dat zorgt dat mensen er toe doen. We hebben onze neurowetenschappelijke aanpak ontwikkeld omdat het toepassen van kennis over de werking van het brein en bewustzijn krachtige en empowerende leiders maakt. Dat is niet alleen in Nederland nodig maar overal in de wereld. We zijn blij dat we in Klaas Jan een fantastisch partner hebben in Ierland”.

Op dit moment werken we samen met Klaas Jan aan de verdere strategie en organisatie van onze dienstverlening in Ierland. Wil je meer lezen over Klaas Jan? Dat kan hier

Deel dit bericht

Terug naar Blog van Guido de Valk